Over ons

Sinds 1984 zijn wij actief in het nationaal- en internationaal transport

Vanuit het internationaal transport is het onderdeel kippertransport de hoofdtak binnen ons bedrijf. Onze transport activiteiten zijn primair gericht op de volgende landen: Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland.

Verder hebben we de beschikking over de noodzakelijke vergunningen voor het vervoer van afvalstoffen en kunnen we deze vergunningen aan laten passen aan de producten die ons ten vervoer worden aangeboden. Transporten betreffende de GMP- en ADR-voorschriften zijn dan ook geen enkel probleem.

 

Ons bedrijf is milieugericht bezig door versneld te investeren in milieuvriendelijke voertuigen. Hierdoor bestaat het grootste gedeelte van ons wagenpark reeds uit voertuigen met milieuclassificatie Euro 5. Sinds half 2013 zijn wij ook overgegaan tot de aankoop van euro 6 type vrachtauto’s om ons wagenpark zo milieuvriendelijk te houden. Onze voertuigen zijn daardoor geschikt om in binnensteden te komen.

Naast de hoofdtak binnen ons bedrijf hebben wij in Waalwijk een bedrijfshal met 4.000 vierkante meter opslagruimte en een buitenterrein van 3.500 m2 voor buitenopslag. Deze bedrijfshal met buitenterrein in opgedeeld in veschillende bedrijfsruimtes die wij verhuren.

Het lossen van schroot, grind of zware keien, maar ook het lossen van 20 of 40-voets containers geladen met bigbags of andere partijen welke gestort of overgeladen/opgepakt dienen te worden bestaan tot de mogelijkheden. Een 10 meter lange oprijbrug staat ons ter beschikking om zeecontainers geladen met palletgoed of big-bags te lossen met een heftruck.

 

Reacties zijn gesloten.